Tuesday, July 10, 2012

Biskut Raya 2012

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Tuesday, July 10, 2012 1 comments Links to this post
Sudi² tempah biskut raya dari kami.....








Friday, July 6, 2012

Blog sudah bersawang....

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Friday, July 06, 2012 0 comments Links to this post
Memang lama tak post sebab hanya focus untuk update kat FB... please click on my fb page link and click like on my page...... below are some cakes that I miss to update here......






















Terima kasih kerana singgah......

Wednesday, September 14, 2011

Steam Buttercream

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, September 14, 2011 1 comments Links to this post
Sebelum Puasa, aku sempat ke kelas Steam Buttercream.. Inilah hasilnya.

Balik dari kelas, budak kecik ni suh letak candle nak tiup & suh mama nyanyi lagu befday & suh papa amik gmbr dia.

Siap nak potong kek tu. Layankan ajerlah...

Wedding Cakes

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, September 14, 2011 1 comments Links to this post
2 Tier Wedding Cakes (Red & White Theme) order dari Mizah pada raya ke-4 utk her cousin. Aku mendeco kek ni dlm serba kekurangan. Turn Table pun lupa nk bwk blk. Tp Alhamdulillah, jadi jugak. hehehe
Choc Moist Cake with Buttercream Frosting

Pandan Layer Cake & Kek Keladi

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, September 14, 2011 0 comments Links to this post
Pandan Layer Cake & Kek Keladi order dari Aisyah Silterra utk Majlis Hari Raya

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez