Wednesday, December 22, 2010

Mini Ladybug Cake & Mickey Mouse Club House Cake

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, December 22, 2010 0 comments Links to this post
Mini Ladybug & Mini Mickey Mouse cake order dari Siti Mutmainnah utk celebrate befday her doter Eiliyah pada Hari Raya Aidiladha lepas.
Kek Ladybug ni adalah kek Butter Span frosting ngn Buttercream.

Mini Mickey Mouse cake ni plak Marble Choc Cheese Cake


Terima kasih Siti sudi order ngn Dapur&Oven. Kalau sapa2 nak order kek mini mcm ni, silalah kol/sms jeri ye. Harga utk kek ni dari RM65.00

Cupcakes

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, December 22, 2010 0 comments Links to this post
25 Choc Moist Cupcakes order dari Ira, Bertam. 1st time jumpa Ira sgtlah friendly. Ira order cc ni utk bagi kt kwn2 anak dia cikgu2 kt Tadika

16 Choc moist Cupcakes ni pun order dari ira jugak

Red Velvet Cupcakes with Cream Cheese Frosting order dari K.Sandra

75 Choc Moist muffin & 75 Banana Muffin order dari wani, opismate My Hubby sempena Hari Raya Aidiladha

Cakes with Fruits

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, December 22, 2010 0 comments Links to this post
Choc Moist Cake With Choc Ganache Frosting & Fresh Strawberry order dari Boss Hubby, Bee Fen utk anaknya

Vanilla Sponge Cake layer with Blueberry & Fresh Cream Frosting order dari boss Murni

Choc Moist Cake with Choc Ganache frosting & Fresh Grapes order dari Aida Grik utk hantaran tunang kawannya. Patutnya letak Strawberry, tp 3 hari b4 raya Haji, g cari Strawberry kt Giant kulim, semua habis. So dah kesuntukkan masa, beli jerla grapes ni.

Edible Image Cakes

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, December 22, 2010 0 comments Links to this post
Hai semua!!!! Lamanya blog kesayanganku ini tak berupdate. Bln ni asyik blk Kelantan jer & last week aku dilanda demam selsema & sakit tekak. Aku ni susah nk kene demam, tp kalau dh kene, susah nak baik & aku jd tak leh wat keje satu pun. So, last week hanya amik 2 order jer, yg lain terpaksa aku tolak. Mintak maaf ye.

2 biji kek ni order sebelum raya haji lg ni, Aku ni bab nak update blog sgtlah lembab.
Marble Choc Cheese Cake with Choc Ganache Frosting & Edible Image Transfomers Theme order dari K.Eila utk anak sulungnya Irfan.

Red Velvet Cake with Cream Cheese Frosting & Edible Image Ben10 Theme order dari June. 1st time kenal June, rupa-rupanya dia sepupu K.Min & Lin. June jugak order Pandan Layer Cake.


Terima Kasih K.Eila & June sudi order kek dari Dapur&Oven... :)

Wednesday, December 1, 2010

Birthday Cake

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, December 01, 2010 0 comments Links to this post
14 inch Choc Moist Cake order dari Jehsitha dari SP. Ni utk her 21st befday celebration a day after Deepavali. Jehsitha order satu lg Choc Moist cake yg plain utk potong siap2 boh atas pinggan para tetamu & yg besar ni utk majlis potong kek. Memang mewah ngn kek la befday Jehsita ni. hehehe

yg ni 9 inch CMC

Strawberry Cheese Cake order dari Sue (Celestica) utk celeb 2nd befday her doter. Last year sue order Edible image cake utk her doter.


Terima kasih kerana sudi order dari Dapur & Oven
 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez