Wednesday, January 20, 2010

Late Update : My Hubby's befday

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, January 20, 2010
Cerita yang dh basi, tapi uploadlah jugak. Pada 28/12/2009 Hubbyku dpt suprise dari wifenya...hehehe. Best rasanya dpt buat suprise utk Hubby. Memang dia tak suspect langsung aku akan buat... hehehe. Tima kasih byk2 kepada Team MYA Recipe kerana sudi bersekongkol dlm menjayakan suprise ni..hehehe.. Suprise utk Hubby pd hari kejadian adalah sekotak Cupcakes ( Very Lovely) & 3 kuntum red roses. Ini semua Cik MYA yang sediakan & deliver ke opis hubbyku. Thanks so much Cik MYA.. Suprise memang menjadi & Hubbyku tersangat terkejut & suka ngan MYA Cupcakes. Me pun suka.. Si kecik Irdina lglah excited tengok papa wat balik sekotak cupcakes, trus nyanyi hepi befday... hehehe
Ini dh sebahagian dr 16 biji Cupcakes, yang lain telah dingap terlebih dahulu coz tak sbr sgt tunggu papa snap the pic.

Si budak kecik yang sibuk nak blow the candle. Cam dia punya befday jer.

3 comments on "Late Update : My Hubby's befday"

NuLi FotoBloG on January 20, 2010 4:39 AM said...

Terima kasih yer Ayang... Sayaaaaang Ayang

MYA Story on January 24, 2010 11:52 PM said...

Tgk laa Irdina tu..Birthday Papa dia ka Birthday dia?..heheh.. Tq Jeri ; )

D@puR D@n OvEn on January 25, 2010 2:08 AM said...

Semua befday dia.. hehehe. suka sgt nk tiup lilin

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez