Monday, February 22, 2010

Big Order menjelang CNY

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Monday, February 22, 2010
Syukur Alhamdulillah dengan order yang aku dapat. 2 hari sebelum CNY, aku dh mula baking kek & muffin. Semangat ni buat ngn mixer baru. hehehe. Aku dapat order 4 biji kek bersaiz 9 inci semuanya & 1000 muffin. Tak percaya gak aku dpt buat 1000 muffin dan deliver dlm masa yg ditetapkan. Thanks to my Hubby & reza coz tolong packing muffin2 semua. Terima Kasih byk2 kerana sudi order dari Dapur&Oven.

Kek hantaran order dari Shima..

Kek hantaran order dari Wani. Minta maaf byk kt Wani & family coz tulisanku sgt buruk. Dah abis buat muffin baru deco nila jdnya. Aku pun tak puas hati gak ni. Kene belajar dari kesilapan.

Birthday Cake (Choc Moist Cake) order dari K.Nur (Opismate Hubbyku) utk her Hubby.

Pandan Layer Cake ni order dari K.Nur gak. Thank you K.Nur. Masa dok deco kek ni, rasa cam nak potong & ngap jer. Dah lama tak buat, serius aku & hubbyku terliur dibuatnya. Last week aku pun buatlah gak utk mkn2. eeemm nikmatnya. Sgt sedap.

Inilah 1000 Choc Moist muffin yang diorder oleh Wani sampai satu kete penuh. Aku sgt puas hati. Harap Wani & family pun berpuas hati gak. Sesapa yang nak order doorgift camni, silala sms aku ye. Choc Moist Muffin ni sgt sedap & very moist. Mkn satu pasti tak cukup.. cayalah..

5 comments on "Big Order menjelang CNY"

Faz on February 22, 2010 2:24 AM said...

lamenye x mkn yam cake jeri.
nyam nyammmm..

D@puR D@n OvEn on February 22, 2010 5:42 AM said...

Jeri pun lama dh tak buat Yam cake.. Orderlah K.Farah.. hehehe

marie on February 22, 2010 10:21 PM said...

cayalah jeri..mmg dasatla boleh buat sampai 1000 muffinss :D

MiJa on February 23, 2010 4:53 AM said...

peh...1000 tu...kencang la bisnes!! haih,tekak duk terasa kek keladi ni..haha

D@puR D@n OvEn on February 24, 2010 9:59 AM said...

Hehehe... First time buat byk.. Nnti lehla order ngn jeri ye. Kalau kek pandan nak tak Mija.. hehehe

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez