Wednesday, March 31, 2010

Spring Cakes & Tiramisu

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, March 31, 2010
Sekarang musim bunga, kek-kek semua pun mood berbunga-bunga. hehehehe
Marble Choc Cheese cake order dari Hajar utk suprisekan K.Nur. Bestnya dpt suprise befday ni. aku suka suprise2 ni. hehehe. Terima kasih byk2 Hajar & happy Birthday to K.Nur. Moga ssentiasa dimurahkan rezeki & sentiasa berbahagia disamping yang tersayang.

Choc Moist Cake order dari Cikgu SMK Air Merah utk majlis perpisahan salah seorang pelajar kelas yang akan pindah skolah lain. Baik betul hati cikgu ye belanja kek utk pelajar2nya.

My Delicous Tiramisu. Buat ni kes ada kek coklat lebih, then pikir punya pikir nak buat apa ngn kek ni, jdlah Tiramisu. Sgt sedap. Sesapa nak order, boleh sms/emel aku ye.....

2 comments on "Spring Cakes & Tiramisu"

Faz on April 01, 2010 6:48 AM said...

cam menarik jek kek tiramisu tuhh..yg las wk nuli ade kasik skit yg tu kot ekk..

bestt arrr hajar wat suprise befday.. so syg miss cos x same shift on that week..:(

D@puR D@n OvEn on April 01, 2010 7:30 AM said...

hehehehe... Kalau nak order bgthlah ye. Best betul dpt suprise, jeri suka. mesti k.nur suka..

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez