Sunday, June 27, 2010

Wedding Cakes & Cupcakes

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Sunday, June 27, 2010
Menjadi jugak aku buat wedding cake kali ni... Alhamdulillah.. 2 tier Cakes order dari my cousin untuk majlis potong kek. Kenduri kawen ni di Kelantan, tapi aku wat kt Kulim & bawak balik yang dah siap ke Kelantan. Syukur tak der apa yang terjadi & kek elok tiba ke destinasi.. hehehe

Ini plak untuk hantaran.

12 Choc Moist Cupcakes covered with Fondant order dari kawan adik iparku, Dani. Ini pun majlisnya kt Kelantan juga..

300 Choc Moist Muffin ini juga order dari Dani untuk dijadikan Door Gift

3 comments on "Wedding Cakes & Cupcakes"

hijriah-hidayad-hiwayat on June 27, 2010 5:44 PM said...

amboi...lama x apdet....sekali apdet hambik hang....jenuh tgk.

=)

Marie on June 27, 2010 6:44 PM said...

very nice la 2-tier wed cake tu..keep up ur good work Jeri! =D

D@puR D@n OvEn on July 13, 2010 2:39 AM said...

Hiriah: Jeri ni byk penyakit malas, tu yang jrg2 update

K.maria: Terima Kasih kak

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez