Wednesday, September 2, 2009

Happy Family Contest

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, September 02, 2009


Aku masuk contest lagi.. Kali ni contest ni dianjurkan oleh http://iedaluvsham.blogspot.com/. Tula..dok menjelajah & melawat blog mommy-mommy, jumplah contest ni, Cam rasa ada gambar yang sesuai jer ngan tajuk contest dia.
Inilah dia gambar My Happy Family. Aku suka gambar ni coz nampak Irdina amat gembira dilambung oleh kami dengan berlatarbelakangkan pokok2 teh.


So, kepada sesiapa yang nak join contest ni, silalah ke blog iedaLUVsham& Happy Family Contest untuk keterangan lanjut ye..


4 comments on "Happy Family Contest"

kasihatie on September 02, 2009 6:16 PM said...

salam kak jeri...kalau atie nak gak order biskut almond london bleh tak?betul2 teringin la...takut gak nak order...takut nyusahkan kak jeri jer...dah try nak order kt orang lain..tp badam dia stengah jer...atie tengah cari badam sebijik2 nie...heheh....kalau kak jeri tak bleh nak bt takperlah...huhuhu..kalau kak jeri bleh bt....kak jeri inform atie yer..

iedaLUVsham on September 02, 2009 6:34 PM said...

hi akak ;) ieda dah view, good luck k =)

D@puR D@n OvEn on September 03, 2009 3:11 PM said...

Atie: Ok.. Akak buat Almond london yang paling best utk atie ye..

IedaLuvSham: Thanks Ieda..hope i can win...

myfamilybiz4u on September 04, 2009 12:41 PM said...

ade COD tak??mcm sedap jeee kuih tu..he3

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez