Tuesday, September 1, 2009

Peach Layer Cake, Kek Keladi & Biskut Raya

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Tuesday, September 01, 2009
Mintak maaflah kalau blog ni buat korang semua telan air liur time posa-posa ni. Tapi nak buat camner, blog makananlah katakan.. Kalau terliur, silakan order. gerenti sedap. hehehe

Peach Layer Cake ni order dari Elia uk Majlis bertukar-tukar juadah berbuka kat opis dia. Dia sms cakap kek tu Marbeles sgt.. Thanks Elia. Nnti utk raya orderlah sebiji dua kek ye...


Kek Keladi order dari K.Farah. Memang K.farah ni sgt sukakan Kek Keladi ni. Thanks K.Farah. Silalah order untuk raya niplak ye..

Cupcake fondant ni order dari my spupu utk besday gewe dia. Aku poskan ke Klate ngn Skynet, Dahlah lambat sampai, pastu cupcake ni dh jadi comot dah bila sampai. Agaknya main campak jer w/pun dah tampal sekeliling fragile

Inilah kuih raya Dapur & Oven

Tart Nenas & Biskut Arab order dari Hadi. Harap order lagi ye..Thanks

4 comments on "Peach Layer Cake, Kek Keladi & Biskut Raya"

MiJa on September 01, 2009 8:01 AM said...

esok ptg Mija msg yer...hihi

Mommy Eryna on September 01, 2009 4:38 PM said...

mmg marvellous sgt peach layer cake tu...sehingga menjilat jari.. :) InAllah nnt order lagik..

D@puR D@n OvEn on September 03, 2009 3:13 PM said...

Mija: Ok Mija.. Tart nenas 2, biskut Arab 2, Coklat Courverture 40 biji n Sheperd Pie ye.

MommyEryna: Thanks Elia.. Nnti order lagi ye..

Anonymous said...

kek keladi tu buat utk tmphan raya je ke? hr2 biasa..xbuat?

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez