Thursday, November 12, 2009

Update Cakes & Cupcakes-KL Version

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Thursday, November 12, 2009
Marble Cheese Brownies untuk Gathering Ex-SMTPC97/98. Ni Skolah aku & My Hubby masa form 4 & form 5 dulu. Kami memang slalu buat Gathering ni. Biasa time rayalah coz semua balik Klantan, tapi tahun ni lain skit, buat kt KL coz ramai yang dok KL. Tempat meeting kat Restoran Wong Solo, Kg. Baru. Masakan original dari Indonesia. Huh!! Nasi ayam bakar dia memang the best. Ayam kampung tapi sgtlah lembut. Rasa nak mkn lagi jer. time dok taip ni pun dah kecur air liur dah ni. Bilalah nak g mkn kt sini lagi.. Aku bg 5 starlah kt makanan dia..Bestttt!!!

Cupcakes for Mazuan, kebetulan besday dia ari kitaorang buat gathering, so aku buatkan cupcakes utk suprisekan dia..

Cupcakes ni plak utk anak spupu aku (Aqil & Yaya) yang dok kt Bangi. Cian Aqil & Yaya.. papa diaorang tak der kt Malaysia, further study (PHD) kt Australia. Hujung tahun ni may be barulah spupu aku g sana... bestnya....

Peach layer Cake ni plak order dari Mariam yang dok kt Sri Kembangan, tp kami jumpa kt UPM jer coz kami tak tahu sgt jln ke situ. Rupa2nya hubby Mariam ni ore Klate & kwn lama kpd kawan kami, Din (yg anak dia cam baby doll tu) tengok kt blog My Hubby

Pandan Layer Cake ni pun order dari Mariam gak... Thanks Mariam, harap Mariam suka ngn kek2 jeri ni..

Inilah Mariam ngn baby no 2. Nama Irdina Zahra. Nama sama ngn Irdina.

Sebelum balik Kulim, kami singgah lagi kt Ikea utk kali ke-2. Kami lunch kt Asam Pedas kt The Curve. Asam pedas dia sgt sedap siap tapau lg wat blk Kulim. Kt Kulim ni susah nak cari asam pedas.

Ini Ayam Goreng berempah. pun sedap gak.. nyam-nyam

2 comments on "Update Cakes & Cupcakes-KL Version"

zai kulim on November 12, 2009 3:32 PM said...

adus lupa plak nak bagaitau suruh beli Burger King kat akak zai..hukk..hukk

D@puR D@n OvEn on November 15, 2009 10:04 AM said...

mengidam ke K.Zai ni? hehehe.. tula. kt sini takder burger king..

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez