Sunday, November 8, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Sunday, November 08, 2009
Jom kita join Contest ni plak... Sangatlah menarik contest dan hadiahnya juga
BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker

Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:
- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda (Done)
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini (Done)
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda (Done)
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish. (Done)
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop

(http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre

(http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop
(
http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.

Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

Inilah Dia Baby kami dengan senyuman yang very funny nampak gigi 2 btg kt bawh & 4 batang kt atas..


KATEGORI A
Nama: Nur Irdina Delisha Bt Mohd Nuruli Azahari
Umur: 1 Tahun 6 Bulan 3 Minggu

Sponser 1 : Babyumishop
(
http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Blog Babyumishop ada menjual pelbagai brg seperti Breasfeeding Gadjet, Cloth Diaper, Diaper Stacker, Tupperware, set herba ibu bersalin, bio aura water filter dan Minuman Herba pun ada gak. Pendek kata semua yang berkaitan ngan baby & ibu2 ada kat sini. Kira one stop centrelah. Babyumishop jugak menawarkan sistem kutu untuk sesiapa yang nak memiliki Cloth Diaper.
Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre
(
http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Blog Hidupharmoni pula ada menjual pelbagai pakaian yg menarik untuk dewasa dan kanak2 dan juga Produk kencantikkan seperti Eumora & Peurafirm.
Sponser 3 : Moms&babyshop
(
http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)
Blog Momsandbabyshop ada menjual Cloth Diaper yang kiut miut dan produk pelangsingan badan iaitu jusmatte 5

2 comments on "MY FUNNIEST BABY CONTEST"

yatie chomeyl on November 08, 2009 7:59 PM said...

comey nyorrrr...good luck

D@puR D@n OvEn on November 11, 2009 1:00 AM said...

hehehe mekasih Yatie...

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez