Tuesday, April 7, 2009

Edisi Irdina

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Tuesday, April 07, 2009
Irdina dah nak masuk SETAHUN!!!! Cepatnya masa berlalu. Irdina dah boleh jalan lebih dr sepuluh langkah. Tapi dalam umah jerla. Kalau main kt luar, dia asyik nak pegang tangan aku jer. Tak nak lepas, takut jatuh. Dah pandai buat flying kiss skang ni. Kalu cakap kiss, mesti tangan kt mulut n dia sebut skali mmuahh. hehehe. Irdina anak yang cerdik bagi mama n papa. Susu Irdina just brand Lactogen. Mama n papa tak mampula nk beli susu mahal2. Susu Lactogen ni memang dah lama. sejak dolu2 lagi. Susu ni bagus tau!!! Penghadaman elok. Lagipun ni mama aku yang syorkan. Anak2 sepupu aku pun dok minum susu ni jer. Tapi the best susu in the world for baby is susu ibu. hehehe
18 hb 4 nanti kami nak buat besday bash utk Irdina. Harap semua dapat dtg. Invitation Card akan diedar next week. kami buat sendiri jer, invitation card, paper bag, kek dan makanan lain. Nak save budget. Kepada pembaca blog ni sekalian, Anda automatik dijemput ye!!

Gambar2 kt bwh ni aku sendiri yang snap. Ni masa bersantai ngn Irdina di waktu petang. Belon DIGI tu irdina dapat waktu g Queensbay masa nak daftar DIGI. Kami nak swicth to DIGI lak. Sebab murah skit dr Maxis ni. Tapi sampai skang ni tak leh tukar lg coz Maxis buat hal ngn kami cam x nak bg kami tukar ke DIGI. Bengkek jer ngn Maxis ni.



Irdina kene dok dalam walker


Her Walker


Nangis tak bagi Papa dukung, Irdina nak jalan, sambil nangis sambil tepuk tangan sebb aku suh tepuk tangan nak snap gmbr ni.


Moga jadi anak yang solehah. Main2 ngn tudung mama aku

4 comments on "Edisi Irdina"

Qaseh on April 07, 2009 6:22 AM said...

wah..sekejap jek irdina dah setahun eik...comel mcm mama dia...dan x sangka kan..kite dah ada anak..hehehe..jerry, kak long qaseh pun minum lactogen...bagus tau..lagipun susu tuh kesinambungan dr susu org dulu masa kecik2... masa 0-6 bulan dia minum enfalac, tapi x tahan harga..so sejak 7 bulan sampai la ni dah minum lactogen stage 2...kalau jerry cium..bau susu lactogen lebih wangi..dan x berbau kuat sgt...

aliamirmokhtar on April 07, 2009 8:36 AM said...

haa, tak lama lagi dah takleh nak kejar la tu ..

MIK'YAL on April 07, 2009 7:03 PM said...

alalala,kiut la sambil dok nangis dok tepuk tgn ..susu murah pun ok.sapa kata nk bijak keja bg susu mahal.susu ibu FOC !indah pun minum dumex ja.save poket mak bapak dia.tp dia minum dlm 30% ja..yg lain bf.klu susu tak sempat pump bg nanny br amik dumex tu :-)

hijriah-hidayad-hiwayat on April 09, 2009 12:34 AM said...

nyomeinya....

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez