Tuesday, June 16, 2009

Award From Hijriah...Sukanya dpt Award!!!

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Tuesday, June 16, 2009


Terima Kasih Hijriah bg Award yang comel ni kt Jeri. Aku suka sesangat ada org suka tengok blog aku ni. Sorry lmbt sesangat amik Awrd ni. But better late than never kan??? Thanks Hijriah!! Nnti bg lg ye!!

1 comments on "Award From Hijriah...Sukanya dpt Award!!!"

kasihatie on June 17, 2009 12:14 AM said...

salam kak jeri...memang skang nie atie macam malas jer nak update blog..lately nie atie jadi silent reader jer..heheh...nnti dah rajin atie update bebanyak yer..atie memang teringin nak order kek ngan akak..teringin nak rasa...tp bt masa skang tak bleh lagi..atie tak bleh nak trima benda manis2..nak yg pedas2 jer...pelikkan orang ngandung nie..heheh

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez