Wednesday, June 24, 2009

Follow Papa Training Volleyball

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, June 24, 2009
Gambar ni dah lama time ikut hubby g training volleyball kt CRC tak silap aku. Volleyball trainning berlangsung 2 hari seminggu iaitu hari selasa n rabu petang. Hubbyku sempat g seminggu jer iaitu second week. First week kami g balik kampung n g KL. Third week plak kami blk kampung. Last week is the 4th week dh lawan. Aku bukanya amik gmbr org main, tp budak2 yang dtg jer.


Irdina with Cik Yu n Ayah Ngah.. Noyu ni adik hubby yang dtg umah kitaorg waktu cuti skolah. Suami isteri ni dua2 cikgu. Bilala aku nak dpt cikgu ni???? huhuhu

First day papa g training..Irdina main sorang2 jer..

Second day Sazrul bawak Safwan (Mr Serius) dtg... Irdina sibuk nak tolak Safwan

Budak menyibuk

Safwan tengah isi minyak pas letih main kejar2.



Mr Serius.. My Hubby yang bg nama ni coz susah sgt nak senyum.. Mama dia jer suka senyum





3 comments on "Follow Papa Training Volleyball"

hijriah-hidayad-hiwayat on June 24, 2009 4:25 AM said...

seriusnya muka Mr Serius...

ikut sapa ek? mama dgn papa dia suka senyum? isk...isk...

Heart on June 24, 2009 6:30 AM said...

aikk.. sejak bila pandai main volleyball ni..lompat tinggi ckit yer Nuli naa.. ngeh ngeh

NuLi FotoBloG on June 27, 2009 10:44 PM said...

huhuu..... pi training jer... tak main pun (p/s bukan tak terpilih yer.... tapi tak pi untuk pemilihan hua hua ).... kalau main pun kalah..... hehehehe..... (ayat dengki)....

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez