Tuesday, June 16, 2009

Our Anniversary Dinner

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Tuesday, June 16, 2009
Kami pegi dinner ni 4/6 lagi... akibat terlalu sibuk, ni barulah leh upload gmbr dinner kami. Dinner kami kt Damiral's Grill kt Perda. kami dh banyak kali mkn kt sini dr blum kawen sampai skang ni. Kami suka g sini coz western food kt sini tersgtlah best n layanan pun superb. Food dia lain dari yang lain. Suasana dlm restoran ni memang romatik habis ngn lampunya yang malap kolr kekuningan ngn wall kolor merah. samapi gmbr semua kolor kuning kemerahan.. Tapi.. uols patut cuba mkn kt sini tau!! Memang takkan menyesal.

Cinta hati kami yang sgt ceria

Mama n Irdina tgh tunggu makanan....

Garlic Bread utk Irdina. Boleh tak.. dia tak nak bg mama n papa dia try skit pun. Semua dia nak. Snap gmbr pun cepat2 coz dia dh menjerit nk ni...

Mushroom Soup Utk Irdina gak... Ni pun tak nak bg papa dia mkn.

Blackpaper Chicken Grill utkku. Sgt sedap!!!

Food yang hubbyku order ni aku lupa dh nama apa. Susah lak tu nak sebut. Tapi memang sedap giler n byk. Food ni ada spageti, salad n ayam.

2 comments on "Our Anniversary Dinner"

kucinbelemoih on June 17, 2009 4:08 AM said...

Damiral ni mmg best, kan? romantic gilos... hehehe... =)

D@puR D@n OvEn on June 19, 2009 12:12 PM said...

Memang tersangat best... Rugi sapa yang tak coba..

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez