Tuesday, May 19, 2009

Award n Tag

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Tuesday, May 19, 2009


Hari ni Entry Amik Award n jawab Tag. Award ni dr Echa, Kawan UTMku dulu. Ekceli award ni utk mother day aritu lagi, tapi aku lupa nak amik. Sorry ye Echa. Aku dapat 2 tag dari Wati n K.Maria. Arghhhh.. Aku tak reti nak jawab tag ni... Agak tension sedikit kepalaku. W/pun aku ni housewife, tapi byk bende lain aku kene buat. 24 jam bz tau!!. Ari sabtu n ahad yang lepas adalh hari yang paling meletihkan. nak tahu kenapa?? tunggu next entry la br aku citer. Okla aku jwb Tag dr K. Maria dulu..

Tagnya...

1. If you can be an animal, what will u be?
>>> A panda bear. Cute n mataku pun dh jd cam panda bear ni dah coz slalu tdo kul 4 pagi.

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
>>> Tak baik jd perompak tau!!

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
>>>Mekahla... Teringin sgt

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
>>> Tak nak apa2

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
>>> Yang buat hidup umat islam merana

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?
>>>Bersyukur ngn apa yang ada.

7. If you can date celebrities, who is that person? why?
>>> Anuar Zain. I'm very admire him.

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
>>> Family. Tak boleh hidup tanpa family

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
>>>Tak nak bagi kt sapa2. Sebab aku tak nak kene tag lagii. So pas ni jgnlah bagi kt aku lagi ye.. Tak retila nak jawab

Tag ni plak dr Wati...

Thr33 Things Tag

The Three Names I go by
- jeri
- K.long
- Rini

Three Jobs I have had in my life
- Kerja opis
- Bisness
- Kerja rumah

Three Places I have lived
- Besut, Terengganu. Dok ngn my arwh nenek since umur 20 hari while my mum further study utk jd nurse kt HUSM. Now my mum dh jadi Ketua Jururawat kt HUSM. Anak dia ni jer jd housewife.
- Bachok, Kelantan. My parents dh buat umah kt sini. Umah ni best coz bachok dalam kawasn yang banyak pantai, so angin sepoi2 bahasa always ada kt sini. Nyaman n menyegarkan.
- Kulim, Dh beli umah pun sini, so bermastautin kt sini la kot.

Three TV Shows that I watch
- Brothers n Sisters
- Lipstik Jungle
- Desperate housewife

Three places I have been
- Johor. 3 tahun setengah further study kt sini..
- Langkawi.
- Cameron Highland
Bila nk rasa holiday kt oversea ni.

People that e-mail me regularly
- My Friends
- spam emel
- spam emel

Three of my favorite foods
- Double Cheese burger
- Cake
- Sup perut kelantan style

Three things I would like to do
- Nak g spa utk relakskan badan.
- Nak shopping..
- Nak tambahkan aksesori rumah. Kosong jer umah kami ni

Three friends I think will respond.
*In no particular order


Things I am looking forward to
-
Nak buat lebih banyak variasi kek utk dijual n nak mantapkan skill cake decoration .. Nntikan ye kawan2
- Nak tlg my hubby cari duit.
- Nak tengok anak membesar dengan sihat dan cerdik


Ok.. Dah terjawab dah. penatnya rasa... sejam aku dok buat benda alah ni jer. Dari ayun Irdina tdo sampai Irdina dh bgn n suh aku bwk dia keluar main, aku tak siap2 lagi. Huhhh... Jgnlah sapa2 bgi aku lg ye!!





3 comments on "Award n Tag"

ali on May 19, 2009 9:04 AM said...

spam emel mana kira. tak aci aa.

adnin cakap dia pun tatau nak masak apa. kalau masak yang menarik mesti update punya. :D

D@puR D@n OvEn on May 19, 2009 9:36 AM said...

Dh tak der dah sapa2 lg yang nak emel. Kira acila tu...

kucinbelemoih on May 20, 2009 9:51 AM said...

ala la la la...meh i email u everyday, nak? hehehe..email main2, email serious, email tipu2, email menguji minda..mcm2 email lagi lah. nak? nak? heheh..

p/s : mata panda tu mmg biasa utk org yg slalu tidoq lmbt. hehe..skali dpt, susah nak ilang woo..

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez