Wednesday, May 13, 2009

SeLaMaT PeNgAnTiN BaRu JuE&AnWaR

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Wednesday, May 13, 2009
Hohhohohoh.... Jgn trkejut lak aku post gmbr kawen kt sini. Ini kesnya kena teman hubbyku shoot org kawen sabtu lepas. Oleh kerana adik aku ada kt umah, lehla dia jd babysitter utk sehari tu jg Irdina. Ini baru kali yang ke-4 aku shoot pengantin. 3 majlis & 1 post wedding (outdoor). Masih banyak yang perlu dipelajari. Ini antara gmbr yang aku snap n aku tak edit apa2 pun. Fresh from camera..hehehe tak retila nak edit. So enjoy the Piccas!!!

Suka tul ngn bokeh, cam bubbles pun ada gak..

Anwar & Jue yang sesangat sporting






Sesi outdoor kt hutan lipur. Aku tak buat CLS, hanya hubbyku jer



Moga berbahagia hingga ke akhir hayat

Org belakang tu menspoilkan gmbr akula... Len kali aku kene beware bende kecik camni


Last but not least, My Hubby!!!!!

Aku mengalu-alukan sapa2 yang nk komen, aku terima ngn hati yg terbuka.

4 comments on "SeLaMaT PeNgAnTiN BaRu JuE&AnWaR"

NAZRI AHMAD on May 13, 2009 5:53 PM said...

OMG!biaq btoi u terer amik gmbr jgk?
wah2 sgt berbakat...

NuLi FotoBloG on May 13, 2009 9:30 PM said...

tu laaa..... dah lawan tokei ni..... siap nak amik job sorang tu.... heheheh...... Tapi... Ayang memang terer...(puji ikhlas ni) :D

drp,
Suamimumemo

D@puR D@n OvEn on May 19, 2009 1:24 AM said...

hehehe... saya ni budak baru belajar.

D@puR D@n OvEn on May 19, 2009 1:24 AM said...
This comment has been removed by the author.
 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez