Tuesday, August 4, 2009

Bunga-Bunga Cintun......

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Tuesday, August 04, 2009
Yey yey... dapat bunga... Amat jarang sesangat aku leh dpt bunga-bunga cintan-cintun ni... ni pun dah bagi hint dah beberapa bulan yang lepas... Ingat aku tak dptlah coz dh dpt kek, tapi pada tengahari ahad lepas 2/8/09 sewaktu aku masih lagi nyenyak tdo ngn my cutie Irdina, tetiba aku dgr bunyi hon, tengok ikut tingkap sebuah jeep dok dpn gate umah aku, sapala plak ni?? hubbyku memang tak der kat umah coz g amik gmbr org kawen. Nak tak nak terpaksalah kuar ngn muka mamai lagi then kuar dari jeep tu Lelaki cina n dia bwk bunga utkku n sempat tanya aku "tdola lagi ka?" aku mengiyakan jerla. Yela.. Mlm tu Irdina tdo dalam kul 12.30 malam pas tiup lilin n mkn kek, then bgn lak dalam kul 3 pagi nak main2. tension aku tau. Irdina tdo blk dah kul 6.00 pagi. Maunya tak aku kul 12.00 tghari tak bgn lg. Pas amik bunga n tengok kad... Uhhhh!!! tak sangka hubbyku pandai wat suprise!!! Memang suprise sampai kembang hidung dpt bunga... hehehe tak sangka langsung. Thanks again My laling Ayang. Cayang Ayang...mmuahh muahh mmuuaahhhh.


Irdina yang excited tengok bunga sejambak

mmuuaaahhhhh!!! kiss the flower


3 comments on "Bunga-Bunga Cintun......"

Mommy Eryna on August 04, 2009 6:36 PM said...

bestnyerr dpt bunga...elia pun nk jugakkkk... ;) befday lmbt lggg..uwaa....

MIK'YAL on August 05, 2009 2:44 AM said...

huhuhu...i love flowers !! ishh rasa cam lama dh tak dpt ni..kena bg hint ni..HUHUHUH

D@puR D@n OvEn on August 05, 2009 3:08 AM said...

Elia: nnti jeri bgth Afzal ye Elia nak bunga.. hehehe

tasha: slalu-slalulah bg hint

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez