Sunday, August 23, 2009

Mai-Mai Order Semekut Raya & Coklat!!!

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Sunday, August 23, 2009
Salam Ramadhan buat semua... Moga ceria-ceria selalu!!! Dapur & Oven ada produk baru untuk dijual. Pakat mailah order Coklat dgnku... This is My Homemade Chocolate & it's HALAL... Homemade Coklat ni sgt sedap... Ada 2 jenis Coklat iaitu Courverture dan Compound.

Coklat Courverture ni lagi mahal dari Coklat Compound coz ia dibuat menggunakan cocoa butter. Semua coklat yang mahal- mahal kat pasaran menggunakan coklat Courverture ni. Rasa Coklat Courverture sebijik macam Coklat Cadbury. Sedap......
Coklat Compound pulak murah dari Coklat Courverture coz ia dibuat menggunakan lemak sayuran sebagai ganti cocoa butter dan rasa dia tak selemak manis Coklat Courverture.

Kalau nak rasa betapa sedapnya coklat ni, cepat2lah order dgnku. Anda semua boleh pilih filling apa yang anda nak. Kalau tak nak filling pun boleh gak. Kat sini Dapur & Oven ada menawarkan
1. Filling Blueberry
2. Filling Cocoa
3. Filling Strawberry
4. Filling Orange
5. Almond Nut

Coklat yang ini adalah contoh Coklat Compound. Cantikkan.. Colorfull gitu.



Untuk Coklat Compound ni anda semua boleh combined 2 kolor dalam satu coklat. Contohnya Coklat dgn Pink / Coklat dgn Putih / Pink dgn Putih.


Kotak yang kami tawarkan untuk 2 biji coklat saiz kecil

Teddybear yang cute ni sesuai untuk door gift

Lolichoc.. Kanak2 memang amat sukakanya.

Ini adalah Coklat Courverture. Sgt lembut dan sedap



Tidak lupa jom order Tart Nenas, Biskut Arab & Biskut Tembikai. Semua biskut ni RM17.00 untuk 50 biji. Untuk Tart nenas ni aku buat sendiri jam nenasnya. Memang sgt sedap dan lembut. Tak caya tanya Hubbyku...hehehe


Biskut Arab



Sesiapa yang belum cuba Biskut Tembikai, silakan mengorder dgnku. Biskut ni pun sgt sedap. Last year ramai yang order biskut ni.

5 comments on "Mai-Mai Order Semekut Raya & Coklat!!!"

MYA on August 23, 2009 4:42 PM said...

Mengancam jiwa tengok Coklat Courverture tuh..bleh buat buah tangan bagi bila balik kampung nie..;p Yummy!

~wannabe~

D@puR D@n OvEn on August 23, 2009 4:54 PM said...

Memang mengancam jiwa.. tambah2 time bulan posa ni... hehehe. Dari jauh dah bau coklat tu. hehehe

Geeda on August 23, 2009 11:24 PM said...

Waa...jerry byknya hok menggoda jiwa. X tahu nok hok mana. Poso2 ni mcm nok blako jah. Jerry tulis la senarai harga, mudah skit nok kiro budget. Kui3..

didirinie said...

cedap nya...!!!
bule courier mai KL x?hehehe...

D@puR D@n OvEn on August 24, 2009 8:11 AM said...

Gee: tengok kt tepi ada senarai hg utk coklat ni

didirinie: thank 4 dropping by. Kalau nak jeri leh poskan.. Tak pun bila balik Penang, lehlah order

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez