Monday, August 17, 2009

Very-Very Sorry......

Posted by Photo Journey & Dapur & Oven at Monday, August 17, 2009
So SORRY jika...
*Jeri ada menyakitkan dan mengguris hati sesapa..
* Jeri ada post comment kat blog korang yang melampaui batas
*Jeri ada buat salah dan silap, terkasar bahasa dan apa saja yang telah mengganggu gugat keamanan sejagat.
Mintak maaf banyak-banyak kepada kengkawan dan pembaca blog semua kalau ada yang terasa ngan Jeri..... Jeri nak ada ramai kawan tapi tak nak ada satu pun lawan...Very-Very SORRY

Moga bulan puasa ni akan memberi satu perubahan dalam hidup kita.
Harap korang semua sentiasa support
this blog ...

9 comments on "Very-Very Sorry......"

MIK'YAL on August 17, 2009 7:03 PM said...

tasha pun nak mintak maaf jugak kot ada terkasaq bahsa dgn jeri or ada entri yg buat jeri terasa ka..who knows :p

niway..selamat berposa !

D@puR D@n OvEn on August 18, 2009 2:49 AM said...

Selamat berpuasa... mintak maaf banyak2 kt semua...

kucinbelemoih on August 18, 2009 7:36 AM said...

Mintak maap jgk ye Cik Jerry kot2 la ada salah silap. Selamat berpuasa Cik Jerry..moga2 kita semua dpt keberkatan Ilahi di bulan puasa nanti. aminn..

hijriah-hidayad-hiwayat on August 18, 2009 7:49 PM said...

we're not perfect...so we cant expect people to be perfect too.

menerima kelemahan diri sendiri dan kelemahan diri org lain..its one of the learning curve.

Mommy Eryna on August 19, 2009 2:04 AM said...

jeri, elia pon nk mintak maaf k..mane tau ada terasa apa2 ka ngan elia n famili..harap dimaafkan ye.. semoga sempurna puasa kita dn dirahmati sentiasa...Aminn.. :)

D@puR D@n OvEn on August 19, 2009 4:46 AM said...

Yup u r rite Hijriah.. We r not perfect.. Always make mistake. but we must learn from that and become a great human...Amin..

MiJa on August 19, 2009 7:51 AM said...

selamat menyambut bulan ramadhan!
byk ke tempahan nk rya ni?ekeke eii,teringin jugak nk mengoder..tp cemana nk ambik tah..

kasihatie on August 19, 2009 5:03 PM said...

heheh....kak jeri jual banyak kuih ker?tak publish kt blog ker?minggu nie atie balik as....kak jeri bt biskut almond london tak?heheh...tetiba teringin la plak...nnti kalau atie nak ambik sample biskut raya atie call kak jeri yer...

j1da on August 20, 2009 8:36 PM said...

sama-sama.. :D

Selamat menyambut Ramadhan..

 

Bakelicious By Dapur & Oven Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez